Si do përballemi me Covid-19 është tema e diskutimit sonte në “Open” ku panelistët po tregojnë se  gjendja e dy të inféktuarve është e qëndrueshme.

Najada Çomo, shefe e shërbimit inféktiv në QSUT ka folur për gjendjen e dy të inféktuarve me Covid-19.

Image result for Najada Çomo

‘Gjendja shëndetësore e dy të inféktuarve është e kënaqshme. Nuk kanë shfaqur probleme të rënda shëndetësore’- tha Çomo.

Me çfarë po trajtohen këto dy persona?- e pyeti Eni Vasili.

Personat kanë kaluar në pnéunomi, që është një ftohje në pjesën e poshtme të mushkërie. Për këtë arsye ata trajtohen me antibiotik. Covid-19 vjen nga një virus vìral dhe gjithashtu po trajtohen edhe me medikamentet antivìral- tha shefja e shërbimit inféktiv në QSUT.

Image result for Najada Çomo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!