Koronavirùs po prek shumë njerëz të artit, politikës dhe sportit.

Së fundmi edhe futbollisti kosovar, Valdrin Mustafa ka rezultuar pozitiv ndaj analizave të bëra për Covid-19.

Rezultati i imazhit për Valdrin Mustafa

Sipas “Indeksonline” lojtari i skuadrës gjermane Hannover ka treguar se gjendja e tij shëndetsore nuk është dhe aq e mirë pasi ai ka dhìmbje fyti dhe gjoksi momentalisht.

Futbollisti ka marrë menjëherë masat e menjëhershme. Ai bashkë me familjen janë karantinuar për të parandaluar inféktimin e njerëzve të tjerë.

Rezultati i imazhit për Valdrin Mustafa

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!