Ledri Vula ka menduar për të na argëtuar më së miri tani që jemi mbyllùr thuajse të gjithë brenda mùreve të shtëpisë, nga frìka e Koronavirùsit.

Reperi i njohur ka marrë vendimin për të publikuar më herët albumin e tij të ri muzikor, në mënyrë që të mundemi ta dëgjojmë në këtë periudhë plot ànkth që po kalojmë.

Albumi do të duhej të dilte më 10 prill, por Ledri ka vendosur ta publikojë në mesnatë. Reperi shprehet se shumë shpejt do të vijë koha të jetojmë normalisht, dhe të përqafohemi me njëri-tjetrin.

Image result for ledri vula

“Ky album do të dilte në datën 10 prill. Kam vendosur ta  publikoj sonte.

Në kohën kur krejt jemi të detyruar të qëndrojmë në shtëpi, të kujdesemi për veten dhe të afërmit, albumi 10/10 , i cili ka qëndruar me mua për shumë kohë, mendoj që tani e tutje duhet të qëndrojë me ju.

Vjen koha që ne shumë shpejt do të kthehemi në jetët tona normale, vjen koha që ne do të shihemi e përqafohemi shumë shpejt si gjithnjë. 10/10 Out 00:00″.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!