Është shënuar vìktima e parë nga koronavirùsi në Shqipëri. 

Ajo është e moshuara që rezultoi rasti i parë  i inféktuar në qytetin Durrësit.  Ditën e sotme 73-vjeçarja ka shfaqur pròbleme të rénda shéndetësore dhe për pàsojë ka ndérruar jetë.

Image result for koronavirus durres

Njoftimi i Ministrisë së Shëndetësisë:

Pacientja 73 vjeçare e konfirmuar me COVID-19 ka ndërruar jetë pak minuta më parë nga komplikacionet e rënda, si pasojë e disa sémundjeve bashkëshoqëruese kàrdiake dhe pulmònare.

73-vjecarja vuante nga sémundje të tjera bashkëshoqëruese: Insufìcience kàrdiake krònike, SPOK, Nyha III, Fibrilation atrial, hypertyreisis, tatus post by pass.

Image result for koronavirus durres

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!