Në gjimnazin Janaq Kilica është përsëritur situata e para pak ditësh ku disa nxënës shfaqen pròbleme me frymémarrjen gjatë zhvillimi të një orë mësimi në lëndën e Biologjisë.

Sot 25 nxënës janë dërguar në spìtal me pròbleme në rrugët e frymémarrjes. Paraprakisht dyshòhet se hélmimi màsiv është shkàktuar nga një lëndë hélmuése që quhet “gaz piper” e cila mund të jetë hédhur nga vetë nxënësit.

Image result for janaq kilica ambulanca

Ndërkohë nxënësit janë shumë të ténsiònuar dhe nuk tregojnë asgjë se çfarë ka ndodhur. Për të parë situatën është edhe drejtori i pòlicisë së qarkut Fier, ndërsa deri tani nuk ka një informacion zyrtar për numrin e saktë të personave të hélmùar. Këtë radhë ngjarja ka ndodhur në ndërtesën e re të shkollës.

Numri i nxënësve që kanë mbërritur deri tani në spìtal është rreth 25.Ndërkohë që ambùlancat vazhdojnë të vijnë. Këtë radhë ngjarja ka ndodhur në ndërtesën e re të shkollës.

Vijon…

Image result for janaq kilica ambulanca

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!