Edhe sot, ato vazhdojnë të mbajnë të mbërthyer audiencën pas ekraneve, kryesisht online, pasi në vendin tonë nuk transmetohen më.

Telenovela “Triunfo del amor” me Maite Perroni dhe William Levy është bërë virale këto ditë, për shkak të një fragmenti, bën me dije meganews.al.

Triunfo del Amor | María Desamparada es atacada por el mismo virus ...

Kjo pasi në një nga episodet e serialit protagonistja ka marrë një virus dhe izolohet.

Virusi është i transmetueshëm si në rastin e koronavirus dhe që në rastin e parë infektohesh.

E njëjta gjë i ndodhi dhe protagonistit.

Shikojeni videon më poshtë:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!