Seria komike “Simpsons” kishte parashikuar më parë që Tom Hanks do të inféktohet me virùsin corona!

Aktori kishte dal në këtë seri më 2007, në versionin e ekrainit të madh e ku ai e kishte “izòluar” vetveten dhe kishte thënë “Nëse me shihni, mos me flisni”.

Seria komike vazhdimisht shquhet për parashikimin e ngjarjeve historike pasi që transmetohet që katër dekada.

Fansat e saj kanë parashikuar se ajo kishte parashikuar edhe coronavirusin në episodin e vitit 1993 në episodin e quajtur “Marge in Chains”, e ku paraqitet një virus që vije nga Lindja e Largët.

Më 2007, në filmin “The Simpsons”, Hanks ishte paraqitur vet dhe kishte thënë “Ky është Tom Hanks duke thënë se nëse e shihni atë, mos i flisni”, duke aluduar në atë se ai ishte infektuar me virusin në fjalë.

Simpsons njihet për parashikime të tilla. Ata e kishin parashikuar që Trump do të bëhet president, kishin parashikuar që do të zbulohet një peshk mutant me tre sy dhe kishin parashikuar ndërtimin e një ndërtese në formë piramide në Londër. /GazetaExpress/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!