Kim Kardashian është siguruar që familja e saj të jetë sa më e mbrojtur nga koronavirùsi.

Ylli i “Keeping Up With The Kardashians” ftoi në shtëpinë e saj një mjek për të diskutuar për masat që ajo duhet të marrë për të mbrojtur familjen e saj nga ky virùs.

Image result for kim kardashian

Me ndihmën e doktorit ajo pastroi shtëpinë gjithashtu edhe një dhuratë që Khloe Kardashian kishte blerë për njërën nga vajzat e saj.

Mjeku po i jepte këshilla se nuk duhet të bëjë shtréngime duarsh dhe se bërrylat janë po ashtu një ide e keqe pasi njerëzit janë këshilluar që të kolliten dhe të teshtijnë në to.

Pra dhe Kim kur bëhet fjalë për familjen e saj është e gatshme të bëjë gjithçka për sigurinë e tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!