Këto ditë të vështira do të shërbejnë për të shpenzuar sa më shumë kohë me të dashurit tanë.

Si të gjithë të tjerët edhe këngëtarja e njohur, Jonida Maliqi që prej ditës së djeshme ndau me ndjekësit e saj mesazhin sensibilizues dhe tregoi se dhe ajo vetë bashkë me familjen e saj janë vetëizòluar.

Nëpërmjet llogarisë në Instagram Jonida ka treguar se të qeshurat në shtëpinë e saj nuk mungojnë.

Edhe pse paniku është kudo, ajo mundohet të bëjë shaka me të ëmën duke e lehtësuar këtë situatë ténsioni sadopak.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!