Sa herë që hapni Instagram-in, me siguri që jeni të bombarduar me trendet stilit të promovuara, kapëse të imëta flokësh dhe shirita të mëdha.

Por, kohët e fundit ky trend flokësh po bën namin:

https://www.instagram.com/p/B6xFgFkFS4y/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B39F_j2B73b/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B5RRQCgjCEH/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BfCmt0LHIXS/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!