Në intervistat e saj fokusin e mban vetëm tek muzika e ana e saj profesionale, duke i’u shmangur pyetjeve që sillen tek personalja e saj.

Për të kuptuar më shumë rreth kësaj tentoi Rudina Magjistari përmes programit të saj, ku edhe në këtë rast Greta Koçi nuk zbuloi shumë.

Artistja tregoi se është e lumtur dhe ndjehet shumë mirë, por që nuk dëshiron të flas më tepër rreth kësaj teme.

Kjo përgjigje të lë në ajër, duke mos patur një konfirmim 100% por që të lë të nënkuptosh se Greta Koçi po shijon një histori dashurie./Prive.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!