Një 50 vjeçar është arréstuar nga pòlicia pasi kùndërshtòi dhe gòditi punonjësin e Pòlicisë Rrugore në detyrë. 

Arréstimi i këtij shtetasi u bë pasi, në rrugën “Migjeni”, punonjësi i Pòlicisë së Qarkullimit Rrugor, në momentin që ishte duke marrë masa administrative për parkime të gabuara ndaj mjeteve, një drejtues mjeti, konkretisht shtetasi I. K., e ka kanòsur dhe gòditur për shkak të detyrës, pasi nuk ishte dakort për masën e vendosur nga punonjësi i Pòlicisë Rrugore.

Materialet do t’i kalojnë pròkurorisë, për veprat pénale “Kùndërshtimi i pùnonjësit të pòlicisë së rendit publik” ,“Gòditja për shkak të detyrës” dhe “Kànosja për shkak të detyrës”, në ngarkim të shtetasit I. K., i cili rrezìkon dënìmin me bùrgim deri në 5 vjet.

Image result for arrestim

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!