Sipas imazheve të shpërndara nga Netflix, grupi po kalon një nga momentet e tij më të këqija, një situatë që do të përkeqësohet pas shfaqjes së një armiku mes radhëve të tyre që do ta vërë vjedhjen në rrezik të madh.

Netflix ka zbuluar të enjten trailerin zyrtar të sezonit të katërt të “La Casa de Papel”, e cila do të dalë premierë më 3 prill, në të cilën kaosi, shpërthimet dhe konfuzioni do të shënojnë të ardhmen e bandës së drejtuar nga Profesori.

“La Casa de Papel: Pjesa 4” fillon të zhytur në kaosin absolut: profesori supozon se Lisbona është ekzekutuar, Rio dhe Tokio kanë fluturuar një tank, Nairobi është shqyer mes jetës dhe vdekjes dhe anëtarët e rinj të grupit gjenerojnë tensione të ndryshme.

Numërimi mbrapsht për të parë përsëri anëtarët e “Rezistencës”, të quajtur kështu tani nga Profesori, ka filluar globalisht – edhe një herë, është e qartë se kjo histori është “më shumë se një vjedhje. ”

Kasti do të vijojë të drejtohet, në anën e “Rezistencës”, nga vlvaro Morte (mësuesi), Úrsula Corberó (Tokio), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Itziar Ituño (Lisbon), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Stokholm), Jaime Lorente (Denver), Darko Peric (Helsinki), Luka Peros (Marseille), Hovik Keuchkerian (Bogotá) dhe Rodrigo de la Serna (Palermo).

Përpara tyre, Najwa Nimri (Inspektori Sierra), Fernando Cayo (Kolonel Tamayo), Juan Fernández (Kolonel Prieto), Fernando Soto (Angel) dhe Mario de la Rosa (Suarez) do të japin jetë për anëtarët e policisë që do të përpiqen të shkatërrojë mësuesin. Kasti kryesor është kompletuar me Pep Munné (Guvernator), Enrique Arce (Arturo Román), Kiti Manver (Mariví) dhe José Manuel Poga (Gandía).

Krijuar nga Álex Pina dhe prodhuar nga Vancouver Media për Netflix, në pjesën e katërt ka një ekip drejtorësh të përbërë nga Jesús Colmenar, Javier Quintas, Koldo Serra dhe Álex Rodrigo.

Skenari, ndërkohë, është nënshkruar nga Javier Gómez Santander (koordinator i skenarit) së bashku me Luis Moya, Juan Salvador López, Ana Boyero, Emilio Díez, Alberto Úcar, David Barrocal dhe Esther Martínez Lobato.

Burimi: Elheraldo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!