Fero është kthyer një ndër emrat më të njohur të rap-it. Prej kohësh ai ka paralajmëruar albumin e tij më të ri që mban titullin “Self Loyalty”.

Tashmë është bërë e ditur se kur do të dalë në treg albumi.

Image result for fero

Ky projekt do të publikohet më 6 mars në platformat online për t’u blerë dhe këtë fakt e ka bërë vetë Fero të ditur nëpërmjet llogarisë në Instagram.

Detaje të tjera nuk janë bërë publike dhe nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim daten 6 mars për të dëgjuar hitet e radhës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!