Këngëtarja Enca Haxhiu po vazhdon që të jetë në vetizolim por që këngëtarja duket se nuk është duke ia kaluar edhe aq mirë

Ajo në një video që ka publikuar bën sikurse po i pret flokët e saj por që mandej e zbulon se krejt kjo ishte vetëm një trik i saj.

Ndryse, kjo video kanë bërë që shumë fansa të çuditen me veprimin e saj por më e çuditshme ishte se si arrin Enca të rrijë gjatë ditës me tërë atë grim në shtëpi.

Këngëtarja kishte premtuar se në këtë vit do të këtë shumë projekte dhe se ato do të vinin shumë shpejt, por ardhja e pandemisë si duket ka bërë që projektet e saj të mbesin në gjysmë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!