Reperi Arkimed Lushaj ka ndarë në rrjete sociale, mesazhin e marrë nga kryeministri, Edi Rama.

Ditën e djeshme, një mesazh erdhi në celularët e shqiptarëve, në të cilin ishin disa këshilla dhe fjalë kurajuese nga kryeministri i vendit.

Image result for stresi edi rama

Ky mesazh ka mbërritur dhe në telefonin e Stresit, që nuk e ka pritur aspak mirë. Siç dihet, reperi prej kohësh është në ‘një lùftë’ të hapur me kryeministrin Rama, dhe nuk le vend pa e treguar këtë.

Reperi ka ndarë mesazhin e Edi Ramës me një mbishkrim, duke iu kundërpërgjigjur kryeministrit: “Po kë do përqafosh ti more skìzofren. Bohu gati me ik se të erdhi ora, lej përqafimet e mashtrimet”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!