Burcu Biricik, e njohur për shqiptarët si ‘Dila’ është nj bashkëshorte shumë e përkushtuar dhe e dashuruar.

Ndër rastet jo të shpeshta të marrëdhënieve dashurore të Showbizit, Burcu Biricik dhe Emre Yetkin kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë.

Image result for Burcu Biricik Emre Yetkin

Ato bënë një dasëm modeste, me shumë nga të dashurit e tyre. Dasma u bë në korrik të vitit 2016 dhe ato ende vazhdojnë pa asnjë krizë në marrëdhënien e tyre, apo ndarje e ribashkime, siç jemi mësuar shpesh të shohim. Kritikët, ia atribojnë këtë të mirë diferencës së tyre në moshë.

Në Maj të këtij viti, ‘Dila’ mbush 31 vjeç, ndërsa Emre Yetkin (personazh i njohur tek shqiptarët si shërbëtori i sulltaneshës Hyrrem në serialin ‘Sulejmani i Madhërishëm’) mbush plot 39 vjeç në Shtator të po këtij viti.

Image result for Burcu Biricik Emre Yetkin

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!