Aktorja Beren Saat dhe bashkëshorti i saj Kenan Dogulu janë sot në vëmendje të mediave turke për shkak se nuk i janë përmbajtur rregullave për të parandaluar Koronavirùsin.

Mediat turke shkruajnë se aktorja dhe bashkëshorti i saj kanë shkuar me pushime disa ditë në Londër dhe janë kthyer.

Image result for kenan dogulu beren saat

Ndërkohë që pas rastit të parë me koronavirùs të shfaqur në Turqi, ministri i Shëndetësisë kishte bërë thirrje që të kufizohet lëvizja.

Turqit janë të shqetësuar se çifti mund të jetë prekur nga koronavirùsi pasi nuk e kanë zbatuar rregullin për të qëndruar 14 ditë të izòluar.

Vetë aktorja dhe bashkëshorti i saj ende nuk kanë dhënë asnjë deklaratë dhe po pritet reagimi i tyre për mediat.

Image result for kenan dogulu beren saat

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!