Edhe pse i ndalur futbolli këto kohë pandemia nuk ka ndenjur duarkryq.

Disa futbollistë kanë dhuruar donacione për spitalet e qytetit të tyre, por edhe mjaft klube kanë kontribuar me maska apo mënyra të tjera për të gjetur vàksinën e koronavirùsit.

Rezultati i imazhit për berlusconi

Së fundmi mediat italiane raportojnë se ish-presidenti i Milanit dhe aktualisht presidenti i Monza-s, Silvio Berlusconi, ka dhuruar 10 mln euro, të cilat do të përdoren për ato persona të cilët janë në terapi intensive.

Raportohet se me këto para janë të mundura të shtohen 400 shtretër të pajisura me aparatura, të cilat shërbejnë për pacìentët që janë në gjendje më të rëndë shëndetsore.

Rezultati i imazhit për berlusconi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!