Vetëm pak orë më parë, Arilena Ara nëpërmjet një postimi në Instagram konfirmoi zyrtarisht titullin e këngës me të cilën do të na përfaqësojë në Eurovizion.

“Fall From The Sky” është titulli i ri i këngës “Shaj”. Ky ndryshim i ka konfuzuar ndjekësit, të cilët pyesin se çfarë ndodhi me këngën fituese të Festivalit të Këngës.

Image result for arilena ara

Mirëpo prej kohësh Arilena po punon shumë për ta përshtatur këngën fituese në anglisht dhe në version më modern, në mënyrë që të kuptohet dhe nga të huajt.

“Fall From The Sky” pritet të ngjitet në skenë në gjysmën e dytë të natës së dytë gjysmëfinale, në Rotterdam.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!