Ndonëse shumë biznese dhe aktivitete janë pézulluar, puna në media po vazhdon normalisht. Përveç informimit njerëzit kanë nevojë dhe të argëtohen në këto ditë aspak të lehta.

Prezantuesja e motit, Alba Hoxha pak minuta më parë në llogarinë e saj në “Instagram” ka ndarë me ndjékësit e saj një video tepër komike.

Image result for alba hoxha

Gjatë prezantimit të motit Alba inskénon një pjesë ku e zë kolla dhe reagimet nga njerëzit e pranishëm aty ishin të menjëhershme.

Nga komentet e ndjékësve mund të kuptosh fare lehtë se momente të tilla për të qeshur janë shumë të nevojshme tani.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!