Aktorja Rudina Dembacaj në këto ditë kur të gjithë janë të detyruar të qëndrojnë në shtëpi ka vendosur që t’ja dedikojë kohën ndjekësve duke ju përgjigjur pyetjeve të tyre.

 Interesi kryesor i tyre lidhet kryesisht me marrëdhënien e saj me partnerin aktual si dhe me ndarjen nga bashkëshorti.

Ça pa Aleksi dhe Mark Frroku tek ty”? Rudina Dembacaj i jep ...

Dikush e ka pyetur Rudinën nëse Marku bëhet xheloz për Aleksin, duke qënë se ajo e takon shpesh për hir të së bijës dhe Rudina është përgjigjur se Marku nuk është fëmijë, duke treguar kështu se është shumë i aftë ta kuptojë një situatë të tillë.

Kujtojmë se Rudina dhe ish bashkëshorti i saj kanë një vajzë bashkë dhe aktorja e ka thënë gjithmonë se do të jenë gjithmonë aty për të bijën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!