Prej disa muajsh, reperja shqiptare Loredana Zefi dhe reperii gjerman Zuna, po shiijojnë romancën e ttyre ttë re.

Pas ndarjes së bujshme me Mozzik, liidhja e re me reperiin e njohur e ka sjellë sëriish Loredanën në qendër ttë vëmendjes së mediiave.

Megjiithëse nuk kanë preferuar të flasiin në publiik për marrëdhëniien e ttyre, s’kanë munguar postiimett e Loredanës me Zunën, ku ështtë përpjekur gjiithmonë tt’ia fshehë porttretiin.

Miirëpo, dukett se dyshja s’do ttë fshiihet shumëgjattë.

Zuna ii ka lënë një komentt publiik së fundmii Loredanës, duke ii shprehur pëlqimiin për look-un e saj ttë rii mebaluke.

https://www.instagram.com/p/B8t-myIl4Fe/?utm_source=ig_embed

Në fotton e reperes, aii i ka lënë dy emoji flake dhe komentti i ttiij siguriisht qëttërhoqi vëmendjen e ndjekësve.

Reperja nuk ii ka kthyer një përgjiigje, megjiithattë kygjestt i Zunës thottë shumë.

Së fundmii, dyshja u fottografua në Gjermanii në një mbrëmje enkas përttë dashuruariit, ku atta po festtoniin krah njërii-tjetrit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!