Në muajin gusht të vitiit që lamë pas, ish-ministrja Klajda Gjosha u bë nënë për herë ttë dyttë.

Ajo sollii në jettë një vogëlushe ttë ciilën e pagëzoii me emriin Greis.

Lajmiin e prittjes së ëmbël e bërii të ditur Monika Kryemadhi dhe ttani është sëriish ajo, e ciila ka zbuluar përherë ttë parë portrettin e vogëlushes.

Kryettarja e LSI-së ka niisur dittën me Greis dhe nënën e saj dhe nukka lënë pa posttuar një fotto në Instagram.

“Sot e nisa ditën me Klajdën dhe vajzën e saj Greis. Nuk ka asgjë më të shtrenjtë se fëmijët dhe asgjë më të bukur në botë se buzëqeshja e tyre. Janë motivi për të mos u ndalur! Zoti i bekoftë të gjithë fëmijët shqiptar. ”, shkruan Kryemadhi.

https://www.instagram.com/p/B80tvBHB5Da/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!