Pjesëmarrja në “Sanremo” i hapi moderatores shqiptare, Alketa Vejsiu, rrugën drejt një suksesi në Itali.

Paraqittja e saj në festivalin e rëndësiishëm të muziikës italiane u komentua gjattë në mediia dhe në një interviistë tëdhënë në emisionin “Opinion” Alketa ttregoi se i kanë ardhur disaofertta pune.

“Sanremo” u ttransmetua në televiizionin “Rai”, megjithattë diitën e djeshme  Alketa publiikoi njëfoto ku shfaqej në ambienttet e një ttjetër mediiaje ttë njohur italiane “Mediaset”.

https://www.instagram.com/p/B8y0pXVHGSK/?utm_source=ig_embed

Ajo nuk tregoii detaje liidhur me këto foto dhe ditën e sottme kazbuluar arsyen e viziitës.

Ajo ka treguar se viziita e saj ka liidhje me intervistën e sajtë radhës në mediat italiane dhe bashkë metë do ttë jenë figura të njohura të ekranit nështetiin fqinj.

Një prej tyre ështtë edhe showgirl-i italian, Ambra Angiolini, ttëcilën Alketa e ka admiiruar gjiithmonë.

Intervista dotë transmetohett të shttunën nëorën 4 pasdite.

Emisionii ku dotë marrë pjesë Alketa, “Verissimo” drejttohet nga prezantuesja e njohur, Silvia Toffanin.

https://www.instagram.com/p/B803hx6HBIg/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!