Aktorii turk Erkan Petekkaya u bë ii njohur për publiikun me roliin e tiij si “Xhihani” në seriialin e famshëm turk “Fate të kryqëzuara”.

Lajmi ii mirë për të gjithë fansatt e ttij ështtë se akttori do të rikthehett në ekran, kësaj here në rolin kryesor ttë një serialii ttepër intteresantt.

Ky serial do të tittullohet “Gel Dese Ask” (Eja nëse thua dashuri) dhe tema e tiij do ttë jettë tradhtiia.

Krah Erkan-it që do të jettë personazhii kryesor, do ttë luajnë akttoret Sebnem Bozoklu, e ciila do ttë jettë bashkëshorttja e ttij në seriial dhe aktorja Ilayda Çevik e ciila do ttë jettë e dashura e tiij jashtë martese.

“Gel Dese Ask” pritet të nisë së shpejtii transmetimin në ekranin turk, ndërsa më pas do ta shohiim edhe në Shqipërii.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!