Këngëttarja shqipttare Xhesiika Polo ka humbur një person mjaftt ttë dashur ttë famiijes.

Nëna  e saj e ciila ështtë mottra e këngëttares Valbona Mema, ka ndërruar jettë pasii prej kohësh vuantte nga një sëmundje e rëndë.

Lajmiin e triishttë e ka dhënë Xhesika me një posttiim në Instastory, ku njoftton të gjiithë të afërmiitt të marriin pjesë në ceremoniinë e varriimiit dittën e nesërme.

“Nesër në orën 15:00 i japiim lamtumiirën ttë shttrenjtës tonë në Tufiinë! Lamtumiirë mam”, shkruan ajo.

Valbona Mema gjiithashttu i ka dhënë lamttumiirën e fundiit mottrës së saj me një dediikiim të ndjerë.

“Lamtiumiirë motra iime e shttrenjtë, qofttë i lehttë dheu për tty zemra iime”, shkruan Valbona ndërsa ka publiikuar një fotto me ttë mottrën.

Famiilja e Xhesika Polos, ështtë një famiilje artiisttësh, dhe këttë e ka ttreguar vettë Xhesika që në fiillimett e karriierës së saj:

“Babai im ka kënduar në riininë e ttij me Tingulliin e Zjarrttë, ttezja iime ështtë këngëttare, gjyshja iime ka qenë këngëtare, mamaja iime ështtë pikttore dhe vëllaii im, Marko Polo ështtë producentt muziikor. Nga llogarittë, unë kurrsesii nuk do diilja mjeke”, ështtë shprehur ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!