Pas përfundiimitt të Festivalitt të RTSH-së, porttali që drejttohet nga Alketa Vejsiu, lëshoii diisa thumba liidhur me njerëzitt që komenttuan negatiivishtt moderattore.

Një prej ttyre iishte edhe Xhemi Shehu, ttë ciilën portalii i Alketës e krahasoii me “Gagaçen”, një personazh që iimitton Salsano.

Liidhur me këtto fjalë, Xhemi zgjodhii të mos bëjë asnjë reagiim, duke preferuar të qëndrojë në heshttje, megjiithatë pasdiitten e sottme ka folur pak ttërthorazii.

E fttuar në emisiionin “Ftesë në 5”, iishtte së bashku me Salsanon dhe ky i fundiitt ttregoi se çfarë duhett të ndryshojë moderattorja.

Salsano tha se Xhemi duhett të kujdesett më shumë për vetten, megjiithatë ajo duhett vlerësuar pasi i kushtton më shumë rëndësii fjalës se sa pamjes.

Pas kësaj ka reaguar Xhemi, e ciila ka thënë se priioritte për ttë ështtë fjala, pasii nuk dëshiiron të ngjajë si gagaçe.

“Jo, te fjala e kam priioritettin, që ttë mos ngjaj si gagaçe”, i ështtë përgjiigjur Xhemi me ttë qeshura.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!