Ndër telenovelat e bujshme të transmetuara në Shqipëri, ajo ka luajtur vetëm në njërën, por me shumë profesionalizëm, duke zënë vend në memorien e audiencës shqiptare. Bëhet fjalë për Leyla Tanlar, e njohur nga shqiptarët si Xhansu tek seriali ‘Fate të kryqëzuara’. Ajo është marrë me reklamime e filma të tjerë, dhe ka vazhduar njëkohësisht jetën e saj private, por shumë në fshehtësi.

Siç është gjëja më normale, ajo ka një partner, marrëdhënien me të cilin duket se po tenton ta mbajë shumë private, larg kronikave rozë e medias. Por, sipas medias turke ajo nuk është aq ‘beqare’ sa duket në profilet e saj sociale. Pretendohet se ajo po jeton dashurinë me një aktor turk, të quajtur Genxho Ozak. Të dy së bashku kanë rënë në sy të fansave duke ecur dorë për dore në ambjente restorantesh, gjë që lë të kuptohet se ka marrëdhënie të rregullt dhe është e dashuruar, ndonëse preferon të qëndrojë larg zhurmës mediatike.

By Juda_al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!