Ditën e djeshme,Ilda Bejleri u përfshii në një aksident me makinë pranë Drejtorisë së Policisë në Tiranë.

Siç u bë e ditur, Ilda kishte përplasur me makiinë një 64-vjeçare, ndërsa më pas iishte larguar nga vendii i ngjarjes.

Moderatorja ii mohoii këto akuza, duke u shprehur e biindur se nuk e kiishtte prekur aspak gruan e moshuar, ndaj e kiishtte parë të arsyeshme ttë mos qëndrontte në vendin e ngjarjes.

Pas denoncimiitt ttë gruas, Bejleri  u shoqeruanë poliici dhe makiina e saj “X5” u sekuestrua nga poliicia.

Sott është bërë publik edhe njoftiimi zyrtar ii policisë për moderatoren, ku është bërë ii ditur fakttii që makiina e saj ështtë sekuesttruar dhe ajo do ttë hettohet ttashmë në gjendje ttë liirë.

Ilda është akuzuar për “Shkelje ttë rregullave të qarkullimitt rrugor” dhe “Largim nga vendii i aksiidentit”.

Nëse këto akuza do ttë provohen, atëherë moderattorja do ttë dënohet me gjobë ose me burgiim derii në 1 vit.

Gruaja e ciila pretendon se aksiidentua nga Ilda Bejleri u shpreh se do ta kiishte  falur moderattoren nëse ajo nuk do ttë largohej pas aksidenttiit.

64-vjeçarja ndodhett në Spitaliin e Traumës, jashtë rreziikut për jettën.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!