Tiziano Ferro dhe Fiorello i kanë dhënë fund ármiqësisë së tyre në mënyrën më të pazakontë, me një puthje në buzë.

Pas gjithë polemikave që trònditën Sanremon, këngëtari dhe shoëman-i siçilian janë pajtuar në skenën e Ariston.

Tiziano kishte nisur të shpërndante me íroni hashtagun #fiorellorriurtë, pas të cilës filluan përplasjet me Fiorellon.

Kjo çështje u mbyll zyrtarisht kur të dy u panë në skenën e Sanremos të veshur me të njëjtën mënyrë, duke shkëmbyer komplimente dhe më pas duke kënduar bashkë.

Duket se kjo ka sjellë edhe qetësimin e fansave, që mezi presin natën finale, dhe ku i dihet, ndoshta mund të kemi një bashkëpunim tjetër, mbase edhe një puthje.

https://www.youtube.com/watch?v=3QJp8Pr5yfQ

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!