Më poshtë do gjeni veshjet më të mira të after party në “Oscars 2020”:

Kylie Jenner

Kylie Jenner (Foto:GettyImages/Guliver)

Kim Kardashian

Kim Kardashian dhe Kanye West (Foto:GettyImages/Guliver)

Hailey Bieber

Hailey Bieber (Foto:GettyImages/Guliver)

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen (Foto:GettyImages/Guliver)

Ciara

Ciara (Foto:GettyImages/Guliver)

Billie Eilish

Billie Eilish (Foto:GettyImages/Guliver)

Jessica Alba

Jessica Alba (Foto:GettyImages/Guliver)

Megalyn Echikunwoke

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!