Këngetarja Vesa Luma, ka tash e sa kohë që është shpërngulur në Zelandën e Re. Atje ajo jeton bashkë me burrin, reperin Big Basta dhe djalin e tyre, Lianin.

Pavarësisht jetesë më të mirë dhe qetësisë që të ofron ai vend, vesa Luma duket se ndjen akoma mall për vendlindjen e saj, Prishtinën.

https://www.instagram.com/p/B7u_pb0JTh6/?utm_source=ig_embed

Në rrjetin social Instagram ajo ka publikuar, një kolazh fotografish të printuara ku shihet bashkë me djalin e saj, të cilat i ka realizuar kryesisht në Kosovë.

https://www.instagram.com/p/B8A4nr-p3io/?utm_source=ig_embed

“Homesick” ka shkruar Vesa në mbishkrimin e kësaj fotografie – term ky i cili i referohet mungesës që ndjen për shtëpinë, vendin dhe familjen, kur jeton në një vend tjetër.

Vesa përndryshe ka kohë që është larguar nga Kosova dhe është stabilizuar me një jetë të re përtej oqeanit. 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!