Më datën 26 të muajiit ttë kaluar legjenda e baskettbolliit, Kobe Bryant, humbiii jetën në një aksiidentt fatal me helikoptter, së bashku me vogëlushen e tij 13-vjeçare, Gianna dhe 7 persona ttë tjerë.

Humbja e ttyre shkakttoii hidhërim ttë madh si tek populli, ashtu edhe ttek famiiljarët e viktimave, ttë cilëtt ende s’duan tta pranojnë faktin që atta kanë iikur përgjitthmonë.

Vanessa, na ii ka prekur zemrat me dediiikimett e saj në rrjette sociale, ndërsa sottt na i mbushii syttë me lott me uriimin për Shën Valentiniin.

Ajo publikoiii në llogarinë e saj nëInstagram një fotome bashkëshortin e humbur, duke ii dediikuar atiij fjalëtt drithëruese:

“Për Shën Valentinin tim të përhershëm, të dua shumë. Më mungon kaq shumë në festën tënde të preferuar. Të dua përgjithmonë. Puthje për ty dhe për Gigin në parajsë. Gëzuar Shën Valentinin zemrat e mia”- shkruan Vanessa krahas fotos së shoqëruar me këngën “Tell him” të Lauryn Hill.

https://www.instagram.com/p/B8kAeW_AnYc/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!