Vajza e artistit, Robert Aliaj  ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve  në fazën e audicioneve të fshehta në “The Voice Kids” në Belgjikë.

Ajo është lindur dhe rritur në këtë shtet dhe tani kavendosur të hedhë edhe hapat epara drejt suksesiitt.

Gala konkuroi me këngën “Don’t know why” të Norah James bëriii që të kattër antarët e jurisë ttë ktheniin karriiget që në sekondatt e para  ttë këngës.

Fittorja e parë e Galës në konkursiin e rëndësiishëm ka gëzuar familjarëtt e saj, sidomos Robertin,  ii cili në videon e publikuar nga  fituesi iBig Brother, Arbër Çepani duket se ështtë hedhur përpjetë nga gëzimi.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!