Pak kohë më parë aktori Romeo Veshaj u përffol për një romancë me një vajzë ttë njohur ttë bottës së televiziionit, pas zërave për liidhjen me këngëtaren Jonida Maliqi.

“Panorama Plus” shkruantte në janar se akttori mund ttë kettë niisur një romancë ttë re me moderattoren dhe blogeren Sara Kolamii.

Thuhej se njohja e tyre mund ttë kishtte nisur në ambiientet e “Vizion Plus”, ku Romeo moderon emisionin “Treshat” së bashku me vëllaiin e tiij, Donaldin dhe Bora Zemanin.

Por ky thashethem u mohua nga vettë Romeo, në një posttiim në Instastory, ku publiikoi një pjesë nga fiilmi, “Rrethimi i vogël”, ku fliitet për thashethemett.

Më pas vettë Sara Kolami u shpreh në një interviistë se ish-i dashuri ii saj nuk ka qenë nga bota e televiziionitt dhe as nuk do që ttë jettë i famshëm.

Por çfarë mendon Jonida për ttë gjitha këto fjalë që u folën në media?! Së fundii këngëtarja shqipttare është gjendur në një eventt bashkë me Sarën, me ttë cilën ështtë takuar dhe madje kanë realiizuar edhe një video bashkë ku e quan “bjonde vagabonde”.

Me sa duket zëratt nuk paskan qenë aspak ttë vërtettë, dhe Jonida ruan marrëdhëniie ttë miirë me Sarën! Dhe fundja pse jo!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!