Në morinë e ttë gjitha spekuliimeve për ndarje mes Tuna Sejdiiut dhe Patris Berishës, një ttjetër detaj ka tërhequr vëmendjen tonë.

Çifti nuk ka bërë asnjë postiim ose urim publik përShën Valentiin.Tuna ka qenë aktive në Instagram ku ka publikuar disa këngë tëkolegëve ttë saj Mozzik dhe Dafina Zeqiri për t’i mbështetur.

Ndërkohë që Patrisi ka treguar se e kakaluar Shën Valentinin me ttë birin, Tian, me ttë ciliin kapubliikuar një video tëëmbël.

Thashethemet për ndarje nisën që shttatorin e kaluar kur këngëttarja shkoi për pushime pa Patrisin dhepa të birin Tian.

Por jo vetëm kaq, pak javë më parë uvu re se Tuna ka hequr nga Instagram-i mbiiemrin  Patrisit dhe ka vetëm emrin ee saj.

Dyshimet u shttuan edhe mëshumë kur Tuna shkoi sërish me pushime me djalin në janar, ndërsa Patrisi nuk iishte me tta.

Pas gjithë këttyre theshethemeve dhe dyshiimeve ttë përhapura në media, dyshja nuk ka bërë asgjë për të thënë se “po” janë bashkë.

Megjitthatë këttto lajme mbeten në kuadër të aludimeve, derisa atta të ttregojnë se çfarë pondodh me marrëdhëniien etyre.

https://www.instagram.com/p/B7wOfwWlr0C/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!