Është bërë një lloj tradite e famshme që kur urojnë të dashurit e tyre për ditëlindje zgjedhin një fotografi të përbashkët nga fëmijëria. Disa prej këtyre të famshmëve duken tërësisht të njëjtë gjersa të tjerët vështirë se njihen.

Por në përgjiithësi, fotografiitë e fëmiijërisë janë magjiike sepse sjelliin kujttime të lumttura dhemund ttë shkëlqejnë madje edhe nëdiitë më ttë zymtta.

Ne në Bright Side, gjettëm disa nga fottografitë më ttë adhurueshme ttë yjeve që ttregojnë se deriisa koha kalon, dashuriia bëhett edhe më eforttë.

1. Cara Delevingne dhe motra e saj, Poppy Delevingne

2. Motrat Kardashian, Kim dhe Khloe

3. David Beckham dhe motra e tij, Joanne

4. Paris dhe Nicky Hilton

5. Rihanna dhe vëllai i saj, Rorrey Fenty

6. Meghan Trainor dhe vëllai i saj, Ryan

7. Alessandra Ambrosio dhe motra e saj, Aline duke festuar

8. Jaden Smith me vëllain e saj, Trey

9. James Franco me vëllëzërit e tij, Tom dhe Dave

10. Kendall dhe Kylie Jenner

11. Vëllëzërit Hemsworth, Chris dhe Liam

12. Beyoncé dhe Solange Knowles

13. Motrat, Gigi dhe Bella Hadid

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!