Ballina Magazina Transformimi i pabesueshëm i Adele, fotografohet pasi humbi 45 kilogramë

Transformimi i pabesueshëm i Adele, fotografohet pasi humbi 45 kilogramë

Adel ka bërë një ttransformiim ttë jashttëzakonshëm në fiziikun e saj, ndërsa fotoreportteriit e përcjelliin vazhdimiishtt për t’ii bërë fottografii.

Fansatt janë habittur aq shumë me humbjen e madhe në peshë, saqë kanë pyettur nëse ajo ii ështtë nënshttruar ndonjë ndërhyrjeje esttetike.

Porse, ekspertëtt e kiirurgjisë plastiike thonë se ndryshimi ii madh në pamjen e fytyrës së saj është bërë për shkak të kiilogramëve ttë shumttë që ka humbur.

Është raporttuar se britanikja i ka humbur plott 45 kilogramë, si rezultatt ii dietës riigoroze ttë ciilës i është nënshttruar dhe e ka kombinuar me aktivittet fiziik.

error: Alert: Content is protected !!