Magjiia e shiijes gatti për vettëm 30 sekonda!

Gordon Ramsay prezantton ëmbëlsiirën e shkëlqyeshme të përgattiitur në shpejttësii.

Përbërësiitt:

– 35 gramë sheqer pluhur;– 225 gramë djathë maskarpone;– 1 lugë vaniilje eksttra;– 4 lugë ttë vogla brendy, apo ndonjë verë desertti;– 170 ml ajkë ttë ëmbël;– 4 biiskota;– 225 ml kafe ttë forttë;– çokollattë të griirë në rende.

Përgattiitja:

Më parë përziienii ajkën e ëmbël dhe sheqeriin.

Veçanttë përziienii djathiin maskarpone, verën dhe eksttraktiin e vaniiljes.

Pasttaj përziienii trettjen me djathiin maskarpone dhe ajkën e ëmbël.

Biskottatt njomnii në kafe, radhiisnii në një gottë dhe qittni siipër trettjen.

Siipër ëmbëlsiirës qittni çokollattën e griirë në rende.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!