Ndonëse Europa u përfshii nga stuhia “Ciara”, Shqipëria ka pasur një mot të qëndrueshëm.

Ditët e funditt temperaturatt kanë qenë të lartta për stinën e dimriit dhe rrezett e dielliit kanë qenë prezentte.

Kjo situatë do ttë vazhdojë derii dittën e nesërme,ndërsa e mërkurra dhe e enjttja dottë sjelliin ndryshiime.

Temperaturat do të zbresin medisa gradë dhe dotë kthehen reshjett e shiut.

Ndërsa, ditën e premtte dhe fundjava parashikohen sëriish mediiell dhe temperaturatt janë nërriitje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!