Tayna është një nder reperet më të suksesshme të vendit tonë.

Në intervistat dhe në daljet publike Tayna ka thënë se është një vajzë me këmbë në tokë dhe punon fort për të bërë krenarë prindërit e saj. Ajo është vajzë e vetme dhe pika e saj e dobët janë ata, me të cilët ka një marrëdhënie shumë të veçantë.

Së fundmi reperja ka performuar në Londër ku e ka mbushur plot sallën dhe pamjet nga koncerti i ka ndárë edhe me të atin. “Shumë mirë bab, bravo! Plot paska pas! Të lumtë!”.

Image result for tayna

“Faleminderit bab! Gjithmonë kam dasht me ju bo krenarë edhe jam shumë e lumtur dhe falenderuese që po m’përkrahni për ëndrrat e mia. Ju dua shumë edhe m’ka marrë malli”, i përgjigjet Tayna.

“Do jemi gjithmonë krah teje dhe me ty zemër. Veç përpara bab!”, i ka kthyer i ati.

Me sa duket fansat më të zjarrtë të Taynës janë prindërit e saj të cilët gëzohen dhe bëhen krenarë çdo ditë dhe më shumë për të bijën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!