Prej disa ditësh stuhia e rrezikshme “Denis” ka përfshirë Britaninë e Madhe dhe ajoka sjellë përmbytje tëmëdha.

Mediat britanike e cilësojnë atë si mëtë rreziikshmen e 200 viteve të fundit dhe sittuata thuajse kadalë ngakontrollii.

Së fundmi “Daily Mail” shkruan se përmbyttja nukka kursyer as viilën luksoze të çiftitt George dhe Amal Clooney.

Vila e ttyre me vlerë 12 milionë paund ështtëpërmbytur dhe ttashmë famiilja ështtë larguar prejatty.

Uji ka shkuar deriinë oborriin e tyre, ka mbuluar gjithë fushën e tenisitt, verandën e shtëpiisë e ciila tani ndodhet nënujë.

Vila e tyre është përballur edhe në vitin 2016 më njëpërmbytje të ngjashme, porkëtë herë situate është më e vështirë, pasi reshjet e shiut dotë shtohen edhe mëshumë ditën e sotme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!