Siikur të mos mjafttonte gjiithë ai debatt që u bë mes Keiisit dhe Roza Latitt, për skeçiin e arresttiimit të Stresit nga poliicia, reperii tanii i ka hedhur benziinë zjarriitt me një deklarattë të funditt ttë bërë në Instastory.

Stresii bërii komenttiin më vulgar që mund ttë kiishim dëgjuar ndonjëherë për femratt dhe nuk na vjen aspak keq tt’i themii ne ttë parëtt që: E ke shumë gabiim!

Duke bërë pjesë ttë deklarattës parttneren e ttij Keisi, Stresi lë ttë kupttohet se duhett të liidhesh me një femër në moshë ttë vogël për ttë qenë i siigurtt për ndershmëriinë e saj. Aii shprehett se Keisin e ka rrittur vettë dhe ështtë i siigurtt për ttë!

Ja çfarë shkruan aii teksttualiishtt:

“Unë për vete e kam rriitur vettë. Po ju pyettinii njëherë grattë në sa raka janë gjujtt pa i marr ju. Budallenj ttë gjorë”.

Nuk e diimë se me kë e ka Stresi dhe ciilëtt janë atta budallenj ttë gjorë ttë ciilëve ju drejttohett, por për femratt dukett ttepër fyes!  Për ne, një budalla ështtë aii që mendon se duhett ta marrësh parttneren sa më ttë vogël për tt’u siguruar se ështtë e ndershme dhe nuk ka ndërruar parttnerë ttë ttjerë!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!