Juda.al prej ditës së sotme e deri në datën 20 Shkurt 2020 do të ketë online sondazhin për “reperin më të sukseshem shqiptar”.

Stafi i Juda.al ka zgjedhur 12 këngëtarë, të cilët kanë qenë ndër më të preferuarit dhe ndër më të suksesshmit vitet e fundit. Këngët e tyre janë më të klikuarat në Youtube dhe mund të themi që këta emra e meritojnë plotësisht famën që kanë arritur. Në sondazhin në fund të artikullit keni mundësinë të votoni për këngëtarin që sipas jush është më i suksesshmi në trojet shqiptare.

Më poshtë janë emrat e sugjeruar nga Juda.al ku ju me votën tuaj do zgjidhni reperin që mendoni se është i suksesshmi i trojeve shqiptare.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!