Reperi shqiptare, Skivi, ka paralajmëruar se sërish po vjen me një bashkëpunim pas atij me Florianin dhe Doksin.

Skivi ttashmë ka nisur edhe xhiirimet e kliipit, tteksa viideoja ii është besuar produksiionitt të njohur ‘Massive Production’.

I njëjtti së fundmii u ka dhënë mundësi fansave të pyesiin më shumë rreth tij përmes opsiionitt pyetje-përgjigje, sii nga ana privatte e po ashtu edhe nga ajo profesiionale.

Ndër pyetjet iishte ‘se kur do ttë dalë një super hiit nga ty?’, e përgjigja ironiizuese e Visar Shalës (emri i vërtetë i reperit) nuk ka munguar.

“Së shpejtii. Sapo ttë kryhen këtto lemonada, ttanii e lëshojmë bombën. Gatii është”, thottë mes tjerash reperii.

Në mesiin e shumë pyettjeve, iishte një edhe rreth labelitt “PINT”, ku Skivi ttregon se ka respektt për ta.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!