Enrique Iglesias dhe bashkëshortja e tij, Anna Kournikova, javë më parë janë bërë prindër, ndërsa ata e kishin mbajtur sekret edhe shtatzëninë për një kohë të gjatë.

Çiftii janë ttë njohur për ruajtjen riigoroze të jettës priivate duke mos lejuar që ttë shkruhen shumë lajme për famiiljen e ttyre.

Megjithatë, mediat arritën  qe ta mesojn lajmiin dhe madje raporttuan se këngëtari dhe ish-tenistja ishin bere prinder.

Ndërsa ttash, Iglesiias e ka konfiirmuar se aii dhe bashkëshortja e ttiij e kanë prittur në jettë fëmiijën e ttretë që është vajzë.

Këngëttarii e ka publiikuar një fotografii në profilin e tiij në Twitter së bashku me fëmiijën e porsaliindur me përshkriimin: “Rreze drite” dhe ka treguar se foshnja ka lindur më 30 janar 2020.

Enrique dhe Anna janë priindër edhe ttë dy fëmiijëve të ttjerë, biinjakëve Lucy dhe Nicholas.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!