Sott, reperii shumë i dashur për publiikun shqipttar, Capital T, festton diitën e ttij të liindjes.

Kapo ka liindur më 29 shkurtt të viititt 1992 dhe sott mbush 28 vjeç.

Reperii ka liindur në viit të briishttë, kur muajii shkurtt ka 29 dittë, rastt i cilii ka gjasa ttë ndodhë në 1 nga 1461 persona.

Pra, sott ështtë dittëliindja e tiij “e vërttetë”, ndaj Kapo po e festton siiç i ka hiije.

Sapo ka kaluar mesnatta, reperii ka ndarë në llogariinë e tiij në Instagram fotto e viideo, duke ttreguar sii po e festton këttë 28-vjettor.

Aii ka darkuar pranë një akuariiumii, pa e ttreguar vendndodhjen e ttij dhe dukett se po relaksohett pafund në këttë ambiientt.

(Riikujttojmë fotto bombe nga pishiina diimërore, ku po priistte ditëliindjen e tiij).

“28, shiihemi pas 4 viiteve”- shkruan Capital T krahas postiimitt, duke iu referuar vittit të brishttë.

https://www.instagram.com/p/B9IOWb-hRT3/?utm_source=ig_embed

Të shumttë janë fansatt e miqttë e reperiit që e kanë uruar sapo ora ka shënuar 00:00, duke iia bërë me sigurii akoma më speciale këttë ditëliindje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!