Në ditën e Shën Valentinit, e ëma e moderattores Arbana Osmani, feston diitëlindjen.

Për tta uruar në këttë ditë të veçanttë, moderattorja ka publikuar disa fotto në Instastory  dhe nëpërmjett tyre ii dediikon fjalët më ttë bukura.

“Gëzuar ditëlindjen e bukura Teuta. Ti më jep shumë kënaqësi. Edhe pse ndonjëherë (shpesh) më çmend, ti je shoqja ime më e mirë. Gati të pimë verë në darkë. Gjithmonë në një hap me modën. Të dua dhe shpresoj që një ditë Joni të më dojë sa gjysma e asaj që dua unë ty”, shkruan moderatorja në disa foto ku shfaqet me të ëmën.

Por ajo që na bën më shumë përshttypje në këtto postiime ështttë ngjashmëriia…e madhe e Arbanës me.ttë ëmën.

Ato janë si dy pika uji dhe moderatorja është kopje e nënës së saj.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!