Ditë më parë, këngëtari i famshëm botëror, Elton John, e ndërpreu koncertin e tij në Zelandë të Re, pasi i humbi zëri.

72-vjeçari, i cilii në mes të turneut “Yellow Brick Round’ filloii të qantte, nuk iishte në gjendje ttë vazhdontte më ttej për shkak ttë pneumonisë.

Së fundmii, siipas një njofttiimi, promovuesiit e turneut ‘Chugg Entertainment’ ttreguan se koncerttet e Elton John janë shttyrë për vitiin e ardhshëm.

“Megjithë përpjekjett e ttij për ttë mos zhgënjyer kurrë fansatt, pas konsultiimeve me mjekët dhe specialistët është vendosur që shfaqjet e Elton John të shttyhen për në 15 dhe 16 janar ttë vittiit 2021”, thuhett në deklarattë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!